Baktistatin je pro naše zdraví přírodní sorbent a probiotikum


Probiotika jsou biologické doplňky nezbytné pro normalizaci trávicích procesů a pro udržení normální mikroflóry gastrointestinálního traktu. Zvyšují počet prospěšných mikroorganismů, které „žijí“ ve střevech, zatímco potlačují bakterie způsobující onemocnění. Zdrojem vyvážené prospěšné mikroflóry je univerzální doplněk Bactistatin.

BAA účinně absorbuje a odstraňuje škodlivé látky, toxiny z těla. Produkt má vysokou biologickou aktivitu. Obsahuje všechny potřebné enzymy, aminokyseliny, potlačující oportunní a patogenní patogenní mikroby.

Probiotické složení

  1. Stearát vápenatý;
  2. Biomasa mikroorganismů (sušina Bacillus Subtilis);
  3. Hydrolyzát sójové mouky;
  4. Hlinitokřemičitanový zeolit.

K dispozici v blasterech nebo kapslích.

farmaceutický účinek

  • Absorpční účinek. Hlinitokřemičitanový zeolit ​​urychluje pohyblivost střev. Zároveň neinteraguje s vitamíny, minerály, aminokyselinami, bílkovinami.
  • Aktivní složky doplňku stravy mají pozitivní účinek na žaludek, játra, pankreas, reprodukční funkci.
  • Zvyšuje odolnost proti stresu, odolnost.
  • Zlepšuje trávicí procesy zlepšováním biochemických reakcí ve střevech.
  • Pohyb obsahu tenkým a tlustým střevem, zažívacím traktem, je zrychlen.
  • Hydrolyzát sójové mouky zvyšuje počet bakterií důležitých pro mikroflóru a uvádí ji do přirozeného stavu.
  • Metabolické procesy tuků, bílkovin a uhlohydrátů jsou normalizovány.
  • Lék se používá při léčbě gastritidy, kopřivky, gastrointestinálních chorob (jak akutních, tak chronických), dysbakteriózy, pankreatitidy, dyspepsie, ekzémů, otravy a také nepříznivých faktorů ke zlepšení nespecifické rezistence.

Pro profylaktické účely se doplněk doporučuje k prevenci rakoviny.

Indikace pro použití

  1. Přerušený metabolismus;
  2. Akutní pankreatitida;
  3. Povzbuzující imunita;
  4. Se střevními poruchami;
  5. Virové bakteriální infekce;
  6. Kožní choroby;
  7. Dysbakterióza - léčba v jakékoli fázi;
  8. Nemoc jater;
  9. Nadýmání;
  10. Otrava (alkohol, jídlo, droga);
  11. Prevence střevních infekcí;
  12. Obezita;
  13. Průjem, nevolnost, zvracení, zácpa;
  14. Zvýšená únava;
  15. Kolibacilóza;
  16. Mykóza;
  17. Alergické reakce;
  18. S chronickým únavovým syndromem;
  19. Salmonelóza;
  20. Po léčbě antibiotiky, ozařováním nebo chemoterapií.

Léčivo je předepsáno lidem všech věkových skupin, včetně dětí od 5 let.

Kontraindikace

  1. Těhotenství;
  2. Období kojení;
  3. S nevyváženou stravou, nedostatkem minerálů, vitamínů ve stravě;
  4. Individuální nesnášenlivost kterékoli ze složek, které tvoří doplněk stravy.

Návod k použití, dávkování

Bactistatin se užívá s jídlem.

Pro dospělé - dvě tobolky dvakrát až třikrát denně.

Děti - dvě tobolky dvakrát denně.

Délka kurzu se v každém případě liší.

  • Ve stresových situacích, nevyvážené stravě, je probiotikum užíváno po dobu 7 dnů.
  • Obnovení přirozené střevní mikroflóry, onemocnění jater, pankreatitida, alergie, otrava, chemoterapie, antibiotika, zvracení, průjem, pálení žáhy - 14 dní.
  • V těžkých stadiích dysbiózy, infikovaných střev, gastritidy, hypercholesterolémie, syndromu dráždivého tračníku - 25 dní.
  • Pro preventivní účely by měl být přípravek užíván každých šest měsíců po dobu 5-7 dnů.

Možné vedlejší reakce

Baktistatin je obvykle dobře tolerován. Ve vzácných případech byly zaznamenány alergické reakce s individuální nesnášenlivostí na jednotlivé složky.

Než začnete používat doplňky stravy, musíte se poradit se svým lékařem o vhodnosti jeho použití..

Probiotické analogy s podobným účinkem

  1. Bílé uhlí;
  2. Bifidobakterin;
  3. Folium-KD;
  4. Narine;
  5. Vetom;
  6. Bifiform Baby;
  7. Acipol;
  8. Oči;
  9. Linex;
  10. Vitabs Bio;
  11. Litovit;
  12. Filtrum Safari;
  13. Beefainol;
  14. Super 8.

Probiotický bactistatin je unikátní patentovaný komplexní produkt s přírodními ingrediencemi. Je to současně sorbent, prebiotikum, probiotikum. Produkt je skladován při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.

Recenze

Veronica Petrovka
Vzal jsem si biologický doplněk Baktistatin se mnou na doporučení terapeuta na cestu do exotických zemí. Nikdy nevíte co a často trpíte „syndromem dráždivého tračníku na cestách“. Pomohl mi! Užil jsem si slávu místních pochoutek a měl jsem celou „hromadu“ potíží - bolesti žaludku, nevolnost, průjem, plynatost. Mohu s jistotou tvrdit, že lék působí rychle a efektivně. Navíc si můžete koupit za docela dostačující cenu..

Vyacheslav
Doplněk stravy mi předepisoval gastroenterolog. Měl jsem nejtěžší fázi dysbiózy. Vzal bactistatin v kombinaci s léky. Moje analýzy prokázaly vysokou aktivitu patogenních mikrobů a snížené množství bifidobakterií, laktobacilů. Kromě narušené střevní mikroflóry se objevily kožní vyrážky, svědění, stomatitida, hrozný průjem a chronická únava. Příplatek za 25 dní. To, že jsem potěšen, neznamená nic! Probiotik začíná jednat doslova od prvních dnů. Oslabující příznaky rychle pominuly, začal jsem dobře spát a objevila se chuť k jídlu..

Eleno
Probiotický baktistatin pomohl celé mé rodině více než jednou. Jsem si jist, že to pomůže více než jednou. Moje ledviny se pravidelně zapalovaly a já jsem pil hodně antibiotik. Jeden, který vyléčila, druhý byl zničen. Začaly zdravotní problémy, včetně narušené střevní mikroflóry. Droga pomohla zcela obnovit práci gastrointestinálního traktu. Moje dcera měla průjem druhý den, doslova vypila dvě kapsle doplňku. Pomohl také svému manželovi zbavit se Allegri, které trpěl mnoho let..

Bactistatin

Bactistatin (Baktistatin): 2 hodnocení pacientů, návod k použití, analogy, infografika, 1 forma vydání.

Recenze pacientů o bactistatinu

Baktistatin mi předepsal gastroenterolog (opravdu velmi dobrý odborník, který je dnes těžké najít). Průběh léčby je 21 dní, třikrát denně. Ukázalo se to slušné množství. Ihned musím říci, že jsem neměl žádné problémy se žaludkem. Existují pouze otázky týkající se střev. Proto by měla být gastritida a další žaludeční potíže vyloučeny ze směru působení "baktistatinu". S židlí nejsou žádné problémy. Obecně říkám toto: motorická funkce střeva také zůstala na stejné úrovni dobactistatinu. Přestože se popisy léku měly zlepšit. Bolest na mé straně se výrazně snížila. Věřím, že toto je zásluha „Baktistatinu“.

Pomáhá zmírnit utrpení pro ty, kteří si vydělali hemoroidy. Problémy se stolicí a přetrvávající zácpa mě začaly znepokojovat po nekonečných pokusech zhubnout. Během této doby jsem vyzkoušel spoustu různých mono diet, které pomohly zabít nejen metabolismus, ale i střeva. Následně to vedlo k zánětu hemoroidů. Vyprazdňování se stalo nejen problematickým, ale také velmi bolestivým. V lékárně jsem si koupil svíčky a masti pro hemoroidy a Baktistatin. Jeho přítel mi poradil při stravě. Koupil jsem sto tobolek pro celý kurz. Vzal jsem jim dvě tobolky s jídlem. Reliéf přišel po dvou dnech terapie. Zánětlivý proces se znatelně zmenšil, bolesti postupně mizely. Byl to účinek svíček. "Baktistatin" po týdnu jeho normalizovaného trávení a zácpa mě přestaly trápit. To hodně pomohlo urychlit proces hojení zanícených uzlů. Po ukončení kurzu chci poznamenat, že můj pocit tíže po jídle zmizel, plynatost a pravidelné křeče v žaludku zmizely po jídle hrubé vlákniny (třešně, okurky, zelí). Stav nehtů a vlasů se zlepšil, pokožka obličeje se stala čistší a zastavila loupání. Nyní piji během stravy dietu „Baktistatin“. Nedochází k zácpě a hemoroidy se již neobtěžují.

BACTISTATIN

Klinická a farmakologická skupina

Vypouštěcí forma, složení a balení

Biologicky aktivní metabolity bezbuněčné kultivační tekutiny bakterií B. subtilis kmen 3 (včetně vitamínu E *), nosič zeolitů, fermentovaný hydrolyzát sójové mouky.

Pomocné látky: prostředek proti spékání, stearát vápenatý (nebo aerosol), složky tobolek (lékařská želatina, oxid titaničitý, indigotin).

* - 2-6 tobolek obsahuje nejméně 2,0-6,0 mg vitamínu E, což odpovídá 20-60% doporučené denní dávky, podle požadavků TPTC 022/2011 (dodatek 2).

Uvolňovací forma a balení

Tobolky pro orální podání o hmotnosti 500 mg
10 kusů. - blistry (2) - kartonové obaly.
10 kusů. - blistry (6) - kartonové obaly.

Schváleno pro použití v Rusku

Osvědčení o státní registraci: č. RU.77.99.88.003.E.010166.11.14 ze dne 05.11.2014 Produkt prošel dobrovolnou certifikací.

Doporučeno jako biologicky aktivní potravinový doplněk - zdroj biologicky aktivních metabolitů probiotických mikroorganismů, další zdroj vitamínu E obsahující zeolit.

farmaceutický účinek

Metabolity Bacillus subtilis obsahují komplex biologicky aktivních látek:

  • metabolity s antibakteriální aktivitou (bakteriociny, lysozym) inhibují patogenní a oportunní mikroorganismy, aniž by ovlivňovaly prospěšnou střevní mikroflóru;
  • metabolity s enzymatickou aktivitou (hydrolytické enzymy) přispívají k úplnému trávení;
  • imunoaktivní faktory stimulují syntézu interferonu, zvyšují imunoprotektivní funkce lidského těla.

Přírodní sorbent (zeolit) selektivně adsorbuje a odstraňuje toxiny a alergeny bez interakce s vitamíny, aminokyselinami, proteiny a dalšími užitečnými látkami; snižuje různé typy intoxikace; normalizuje střevní motilitu, snižuje nadýmání a křeče.

Prebiotická složka (hydrolyzát sójové mouky) poskytuje příznivé podmínky pro růst a obnovu normální střevní mikroflóry

Geneticky modifikované sójové boby se NEPOUŽÍVAJÍ!

Oblast použití

Bactistatin se používá v komplexní terapii jako prostředek k normalizaci střevní mikroflóry a zlepšení funkčního stavu gastrointestinálního traktu:

  • s dysbakteriózou (dysbiózou) střeva vyplývající z antibiotické terapie,
  • s chronickými onemocněními gastrointestinálního traktu, poté, co trpí střevními infekcemi, po ozařování a chemoterapii;
  • s gastritidou, gastroduodenitidou;
  • s chronickou pankreatitidou;
  • se syndromem dráždivého tračníku;
  • s dyspepsií (nevolnost, pálení žáhy, volné stolice);
  • s alergickými a dermatologickými chorobami;
  • se střevními infekcemi;
  • zvýšit nespecifickou odolnost těla (při vystavení nepříznivým faktorům).

Kontraindikace

Individuální nesnášenlivost složek produktu, těhotenství, kojení.

Před použitím se doporučuje poradit se s lékařem..

Doporučení pro použití

Dospělí užívají 1-2 kapsle 2-3krát denně s jídlem; děti od 6 let berou 1 tobolku 2krát denně s jídlem. Délka přijímacího řízení: 2-3 týdny.

Není to lék.

Podmínky výdeje z lékáren

Prodej obyvatelstvu prostřednictvím sítě lékáren a specializovaných prodejen, oddělení distribuční sítě.

Firma oprávněná výrobcem přijímat stížnosti spotřebitelů

JSC "Nizhpharm" Rusko
603950, Nižnij Novgorod,
GSP - 459, st. Salganskaya, 7,
Tel. +7 (831) 278-80-88, fax: +7 (831) 430-72-13.
Výroba vyhovuje normě ISO9001: 2008; ISO22000: 2005. TU 9197-011-56264254-14.

Podmínky a období skladování

V původním obalu na suchém, tmavém místě a mimo dosah dětí, při teplotě nepřesahující 25 ° С.

Tobolky BAA Kraft Baktistatin - recenze

Jak a kde skladovat Země původu

Lék by měl být skladován při teplotě ne vyšší než +25 stupňů, aby neztratil své léčivé vlastnosti. Je také nutné udržovat ji mimo slunce a samozřejmě od zvědavých očí dětí. Tato přísada má životnost 2 roky. Před nákupem léku byste se měli určitě poradit se svým lékařem.

Tento léčivý přípravek se vyrábí v Ruské federaci.

Nyní víte, jak užívat „Baktistatin“, lék, který je doplňkem stravy a má vynikající účinek na gastrointestinální trakt. Zjistili jsme, že ačkoli je tento lék nákladnější než jeho protějšky, nevadí nám na něj utrácet peníze, vzhledem k vynikajícímu účinku po terapii. Není divu, že tento lék dostává od lidí většinou pozitivní hodnocení, i když někteří si stále ještě všimnou negativních bodů při používání tohoto doplňku stravy..

farmaceutický účinek

Bactistatin je potravinový doplněk obsahující přírodní složky, které mají výrazné vzájemně se posilující účinky.

  • Vysušená kultivační kapalina Bacillus subtilis (3) obsahuje probiotické látky (katalázy, lysozymy, bakteriociny), aktivní enzymy a aminokyseliny s vysokými medikologickými vlastnostmi. Díky syntéze a koncentraci bakterií Bacillus subtilis (3) v kultivační tekutině má přírodní mikrob baktericidní a bakteriostatický účinek na patogenní a oportunní mikroflóru.
  • Zeolity, které jsou součástí bactistatinu, jsou jedinečný přírodní minerál s iontovýměnnými, sorpčními, katalytickými a molekulárními vlastnostmi. Zeolity mají schopnost zlepšovat funkce jaterních buněk a reprodukční funkce, zvyšovat imunitu a odolnost vůči stresu, příznivě ovlivňovat metabolické procesy tuků, bílkovin a uhlohydrátů.
  • Zeolity poskytují účinnou selektivní iontovou výměnu v těle a normalizují motoricko-evakuační funkci tlustého střeva. Vykazují své sorpční vlastnosti, aniž by ovlivňovaly aminokyseliny, proteiny a vitamíny, a zanechávají je v žaludku. Ionty obsažené v těle, které interagují s krystalovou strukturou zeolitů, získávají z nich nezbytné anorganické mikroelementy.
  • Hydrolyzát sójové mouky vytváří optimální podmínky pro nepřekonatelný růst normální mikroflóry a obnovení střevní mikroflóry.

Terapeutický účinek má prodloužený účinek. Složky léčiva jsou uvolňovány z exkorporálního depa postupně, působení v aplikační zóně trvá alespoň den.

Vlastnosti použití

Dospělým pacientům je obvykle předepsáno 1–2 tobolky léčiva. Musí se brát 2-3krát denně s jídlem. Dětem starším než 6 let je předepsána 1 tobolka dvakrát denně. Lék se musí užívat ráno a večer..

Pokyny k použití bactistatinu nabízejí různé možnosti po celou dobu léčby:

  1. Expresní terapie pro udržení normální mikroflóry trvá 5-7 dní. Tato možnost je předepsána pro vysokou fyzickou námahu, oslabení imunitního systému, psychoemotivní stres, změny ve stravě.
  2. Průběh biologického čištění střev a zlepšení mikrobiocenózy trvá 10-14 dní. Obvykle je taková léčba vyžadována při použití antibakteriálních látek a po dokončení jejich příjmu, s dermatologickými poruchami, alergickými patologiemi, intoxikací jiné povahy. Indikace také zahrnují mírné dyspeptické stavy a dodržování diety..
  3. Obecný průběh normalizace mikrobiocenózy a střevní endocologie trvá 20–25 dní. Taková léčba je předepsána pro rozvoj dysbiózy, gastroduodenitidy, pankreatitidy. Kromě toho indikace zahrnují gastritidu, střevní infekce, záření a chemoterapii. Lék musí být často používán po průběhu antibiotické terapie a se syndromem dráždivého tračníku.

Jak se přihlásit

Je vhodné vzít potravinový doplněk k obnovení střevní mikrobiocenózy a endocologie. Bactistatin je předepsán za následujících podmínek:

  • Dysbakterióza (dysbióza) střeva vyplývající z antibiotické terapie.
  • IBS (syndrom dráždivého tračníku). Projevuje se nepohodlí a nadýmání v břiše, střevní dysfunkce.
  • Abstinenční syndrom. Patologie je spojena s částečným nebo úplným zastavením příjmu látky, která ovlivňuje centrální nervový systém (centrální nervový systém).
  • Zánět žaludku.
  • Patologie trávicího systému. Lék je účinný při chronických onemocněních gastrointestinálního traktu (gastrointestinálního traktu).
  • Střevní infekce.
  • Hypercholesterolémie. Projevuje se jako nadbytek přípustné hladiny cholesterolu v krvi. Představuje patologický syndrom, nikoli nemoc.
  • Chronická pankreatitida.
  • Období zotavení po chemoterapii nebo radiační terapii.
  • Syndrom dyspepsie. Je doprovázena nevolností, pálením žáhy a zvracením. Lék je nezbytný pro průjem. Pacient má uvolněné stoličky.
  • Mykóza, kopřivka, ekzém, neurodermatitida, psoriáza. Funkce - alergická povaha události. Spektrum účinku zahrnuje alergická a dermatologická onemocnění.
  • Gastroduodenitida.

Je povoleno používat přísadu ke snížení strusky těla.

Výše uvedené indikace jsou relevantní při léčbě dospělých. Aditivum lze také použít v pediatrické praxi. Předepisuje se pacientům starším 6 let. Dřívější aplikace není povolena. Baktistatin se může stát hlavní příčinou dysfunkce vnitřních orgánů. Před použitím je třeba posudek lékařů, jako je pediatr a gastroenterolog.

Období těhotenství a kojení vyžaduje zvláštní pozornost zdravotnického personálu. Ve většině případů se léčivo nedoporučuje používat. Je to kvůli nedostatečnému výzkumu účinku přípravku během těhotenství a laktace na tělo pacienta. Při jmenování Baktistatinu koreluje odborník s potenciálními přínosy pro zdraví žen a poškozením embryonálního vývoje. Neexistují žádná fakta o průniku účinné látky do mateřského mléka.

Podmínky skladování

V návodu k použití Bakstistatinu výrobce uvádí následující pravidla pro skladování produktu:

  • Optimální teplotní režim je do 25 ° С.
  • Skladovatelnost není delší než 4 roky od data výroby. Na obalu produktu můžete určit datum výroby.
  • Přípustná doba skladování - 2 roky.

Pro nezměněné léčivé vlastnosti se doporučuje doplněk skladovat na suchém a tmavém místě. Je nutné omezit přístup dětí do zařízení.

Skladovací podmínky a období stanovené výrobcem jsou neměnné. Pokud jsou výše uvedené informace ignorovány, zvyšuje se riziko poškození těla..

Vedlejší efekty

Obvykle se zaznamenává dobrá snášenlivost pacientů. Aby se předešlo nežádoucím účinkům, doporučujeme podstoupit diagnostiku a poradit se s lékařem..

Vedlejší účinky vyplývající z užívání léku jsou projeveny pouze alergickými reakcemi. To je způsobeno individuální nesnášenlivostí ke složkám bactistatinu. V případě projevů alergické vyrážky byste měli okamžitě přestat užívat lék. Ke stabilizaci zdravotního stavu je nutná lékařská pomoc.

Recenze léku neobsahují případy předávkování. Pokud je doporučená dávka překročena nebo je porušena frekvence podávání, zůstává stav pacienta nezměněn.

Podobné léky

Neexistují žádné produkty, které by se chemickým složením naprosto podobaly výživovým doplňkům, kterým je tento článek věnován. Lék "Baktistatin" má levnější analogy, ale léky, které mohou tento lék nahradit, mají pouze vzdáleně podobný pozitivní účinek na střevní mikroflóru. Jejich složení je jiné. Mezi tyto prostředky patří: tobolky "Lactofiltrum", "Linex", "Bactisubtil", kapky "Hilak Forte", tablety "Bifidumbacterin". Za 30 tablet poslední instance musíte zaplatit asi 240 rublů. A za 60 tablet léku "Lactofiltrum" musíte zaplatit pouze 340 rublů. To je dvakrát méně než u stejného počtu tobolek "baktistatinu". Analogy jsou levnější kvůli skutečnosti, že složky obsažené v tomto nebo v tom léku nejsou příliš drahé. A léky, kterým je článek věnován, obsahují drahé komponenty.

Způsob podání a dávkování

Přísada je předepsána ke stabilizaci střevní mikroflóry. Může být použit k prevenci střevních poruch.

Výrobek musí být užíván perorálně. Doporučuje se denně s hodinou počkejte před jídlem. Pro účinnost léčby lékař předepisuje dietu.

Po terapii by měly být provedeny laboratorní testy. Absence pozitivního trendu je doprovázena změnou drogy.

Doplněk je předepsán pro dospělé, 1–2 tobolky na dávku. Optimální denní dávka není více než 4 tobolky. Doporučuje se rozdělit příjem prostředků na polovinu. Nadměrné dávkování bactistatinu se nedoporučuje.

Droga je předepisována pro 6leté děti a starší. Každodenní použití pro děti znamená použití doplňku ne více než 2 tobolky. Dávka je poloviční. Příplatek se podává dětem s jídlem. Jmenování dítěte na tři nebo méně let je nepřijatelné.

Ve většině lékařských případů je bactistatin během těhotenství zakázán. Doplňková látka vyvolává patologie při tvorbě embryonálních orgánů. V závislosti na stavu těhotné ženy může lékař předepsat lék. O vhodnosti užívání baktistatinu rozhoduje lékař na základě faktorů, jako je trimestr, screening.

Po dobu léčby jsou k dispozici následující možnosti:

  • 5-7denní kurz. Tento nástroj se používá pro expresní terapii. Toto období je optimální v případě psychoemotivních poruch, snížení imunitní obrany, nadměrné fyzické aktivity.
  • 10-14 dní. Nezbytné pro čištění zažívacího traktu. Nástroj je doplňkem k antibakteriální terapii. Aplikace je povolena v případě intoxikace.
  • 25denní kurz. Tento termín je relevantní pro léčbu gastroduodenitidy, dysbiózy. Je povoleno eliminovat gastritidu. Pro infekce, hypercholesterolémie, je optimální doba 20–25 dní.

Názory lékařů

Pokud dříve biologicky aktivní aditivum, včetně látky "Baktistatin", mělo smíšené recenze lékařů, nyní je stále více odborníků přesvědčeno, že takové léky jsou pro člověka nezbytné. Pokud jde o léky, kterým je tento článek věnován, můžeme říci, že jeho účinnost byla prakticky prokázána. Lékaři, kteří předepisovali tento dietní doplněk svým pacientům k léčbě různých onemocnění gastrointestinálního traktu, si brzy uvědomili, že je to výsledek, a to bylo jasně pozitivní. Proto každý den více a více odborníků dává přednost tomu, když volí to nebo to lék na kapsle "Baktistatin". Přestože existují lékaři, kteří věří, že takový lék není ze své podstaty lékařský, je to pouze prostředek k odstranění příčin nemoci. Ale ať je to jakkoli, žádný z lékařů nepopírá pozitivní účinek. A to dává důvod se domnívat, že droga "Baktistatin" skutečně přináší výsledky.

Složení a forma uvolňování

Uvolňovací forma je představována podlouhlými kapslemi. Dvoubarevné tobolky - modrobílé, bez zápachu, vyráběné v blistrech. Krabička obsahuje 20 nebo 60 tobolek.

Dávka účinné látky ve formě tobolky je 500 miligramů.

Mezi strukturálními prvky drogy je obvyklé rozlišovat:

  • Biologicky aktivní metabolity acelulární kultivační tekutiny. Název biomasy v latině je B. subtilis. Také se nachází pod názvem kmene 3. Metabolity acelulární kultivační tekutiny jsou představovány hydrolytickými enzymy, lysozymem, bakteriociny. Jejich účelem je potlačit patogenní mikroflóru, stabilizovat trávení. Biologicky aktivní metabolity acelulární tekutiny zahrnují imunoaktivní faktory. Kapalina obsahuje vitamin E.
  • Nosič je zeolit. Patří do skupiny Aluminosilicates. Vyznačuje se absorpcí (absorpce sorbátu sorbentem). Zobrazuje toxické sloučeniny. Neexistuje interakce s proteiny, aminokyselinami, vitamíny. Poskytuje normalizaci střevní peristaltiky.
  • Hydrolyzát sójové mouky. Patří do skupiny prebiotik. Hydrolyzát sójové mouky pomáhá stabilizovat střeva. Vytvořeno bez genetické modifikace.
  • Pomocné složky léčiva. Obsahuje oxid titaničitý, stearát vápenatý, indigotin, lékařskou želatinu.

Analogy

Neexistují žádné analogy s úplnou shodou složení charakteristické pro baktistatin. Není možné nahradit produkt strukturálním analogem.

Přes nepřítomnost léčiv identických ve složení je farmakologický trh plný léků s podobným principem účinku. Je-li to nutné, je povoleno nahradit baktistatin jinými léky. V takovém případě musíte získat souhlas lékaře. Samostatné podávání analogů této přísady je nepřijatelné.

Následuje seznam populárních analogů:

  • Bifidumbacterin. Je charakterizována přítomností vedlejších účinků. Povoleno při porodu plodu. Schváleno pro léčbu dětí.
  • Lacidophilus. Dobře tolerováno. Absolutně bezpečný lék pro dítě. Používá se v pediatrii.
  • Acidolac. To je známé pro dobrou toleranci. Předepisuje se novorozencům jako součást léčby alergických reakcí. Povoleno pro jmenování žen na pozici a kojících matek.
  • Lactobacterin. Prezentováno v práškovém formátu. Účel - vytvořit suspenzi pro dysbiózu, střevní dysfunkci. Vhodné pro použití u novorozenců.
  • Linex. Léčivou látkou je lebeninový prášek.

Existují další léky, které jsou podobné v akci:

  • Bifidomax.
  • Narcofit.
  • Chitosan Evalar.
  • Bion-3.
  • Baksin.
  • Yogulakt.
  • Helinorm.
  • Effidigest.
  • Ursul.
  • Polybacterin.
  • Bifidosaurus.
  • Liveo 4.
  • Bactisutil.
  • Spermaplant.
  • ImmunoBears.
  • Biovestin.
  • Tubelon.
  • Acipol.
  • Primadophilus.
  • Beefy Normolizer.
  • Lactobifidus.
  • Bifidobacus.
  • Normosektrum.
  • Bifidogen Forte.
  • Hilak forte.
  • Bifidofilus Flora Force.
  • Normoflorin.
  • Bifidoflorin.
  • Zakofalk.
  • Bifidum.
  • Bifistim.
  • Maxilak Baby.
  • Bifiform.
  • Eubicor.
  • Symbiolact.
  • Bifolac.
  • Vagilak.
  • Bakteriobalance.
  • Oči.

Bactistatin je jedinečný prostředek pro normalizaci funkce střev. Příznaky dysbiózy a jiných gastrointestinálních poruch jsou důvodem konzultace s odborníkem.

Pozitivní zpětná vazba

Přestože potravinový doplněk „Baktistatin“ má negativní hodnocení, jejich počet je natolik nevýznamný, že jsou po léčbě tímto lékem zcela pokryty lichotivým dojmem pacientů. Většina pacientů tedy děkuje svým lékařům, zejména gastroenterologům, kteří jim radili, aby si koupili tento konkrétní lék, protože tobolky „Baktistatin“ pomáhaly lidem vyrovnat se s bolestmi břicha, normalizovat střevní funkce, odstranit patogenní mikroorganismy, zbavit se zácpy, nadýmání, nudné exacerbace u chronické gastritidy.

Pacienti si také všimnou dobrého složení léku. Kombinace sorbentu, probiotika a prebiotika zaujme lidi. Konec konců, právě díky komplexu těchto složek dochází k tak dlouho očekávanému pozitivnímu účinku..

Popis a poučení léku Bactistatin

Bactistatin je biologicky aktivní doplněk, který by měl optimalizovat fungování trávicího systému člověka, obsahuje tekutinu získanou z inaktivovaných bakterií Bacillus subtilus. Tato složka zvyšuje imunitu, potlačuje reprodukci patogenní mikroflóry, udržuje zdraví vlastní mikroflóry pacienta. Další složkou této přísady je hydrolyzát sójové mouky. Má vlastnosti prebiotika, to znamená, že je živným prostředím pro růst normální mikroflóry. Tyto látky se uvolňují z tobolek Bactistatin postupně po celé délce střeva..

Baktistatin se používá k: Například různým onemocněním gastrointestinálního traktu

  • Dysbakterióza - primární nebo spojená s užíváním léčiva, které potlačuje střevní mikroflóru;
  • Špatné trávení;
  • Zánět žaludku;
  • Pankreatitida;
  • Vysoký cholesterol v krvi;
  • Kožní a alergická onemocnění;
  • A v případě potřeby také podporují imunitní systém;

Uvolňovací formou bactistatinu jsou tobolky. Děti ve věku 6 let a starší mohou užívat jednu kapsli dvakrát denně s jídlem. Dospělým se doporučuje používat jednu až dvě tobolky až třikrát denně. Instrukce pro lék Baktistatin popisuje tři standardy pro jeho použití:

  • Pro rychlou podporu mikroflóry - doba trvání asi týden;
  • Pro detoxikaci a obnovení mikroflóry - doba trvání je asi dva týdny;
  • Pro úplné obnovení mikroflóry - doba trvání je asi dvacet dní;

Bactistatin je kontraindikován u:

  • Jeho netolerance;
  • Těhotenství a kojení;
  • Léčba předškolních dětí;

Vedlejší účinky bactistatinu

U doplňků stravy nebyly potenciální nepříznivé účinky zkoumány ani popsány. Léčba bactistatinem však může mít nežádoucí účinky na organismus. Alergie mohou být nejviditelnějším příznakem. Máte-li jakékoli zdravotní problémy, které můžete spojit s používáním tohoto doplňku, musíte jej přestat používat..

Recenze o Baktistatin

5: 1

4: 0

třicet

20

deset

Slušná droga, zachráněná z celé rodiny
Výhody:Dva v jednom: sorbent a prebiotikum. Není nutné skladovat v chladničkách, doba použitelnosti je již 4 roky.
Nevýhody:Ne.

Nevěděl jsem, že bys mohl otrávit kuřecím masem vařeným doma! A to se nám stalo, koupil jsem si to sám, sám jsem to uvařil, ale pak celá rodina trpěla. Vzhledem k tomu, že v domě jsou dvě děti, okamžitě doma zavolaly lékaře. Udělali jsme výplach a rychle jsme pili bactistatin. Výsledek nás nenechal dlouho čekat, další den se to trochu zlepšilo, očividně sorbent odstranil všechny špatné a prebiotika začala obnovovat mikroflóru. Po třech dnech všechny příznaky zmizely. Převážně dobré. Doporučit.

Dříve jsem velmi trpěl žaludečními a pankreatickými problémy a při své léčbě jsem se často musel uchýlit k antibiotikům. Poté, co jsem je vzal, vzal jsem vždy sorbující prostředek k obnovení mikroflóry těla, jedním z mých oblíbených je Baktistatin.

Režim užívání léku byl následující: 2 tablety denně po jídle po dobu jednoho měsíce.
Uvnitř krabice jsou pokyny k použití.
Balení obsahuje 20 tablet, je jich 60.

Tobolky jsou bílé a modré, dobře klouzají a snadno se polykají, mají želatinový povrch.
Když jsem bral lék, všiml jsem si jeho hypnotického účinku, nevím, možná je to jen moje reakce, ale začal jsem spát mnohem silněji a nespavost mě netrápila, což je také velké plus.

  1. Účinnost.
  2. Dostupnost v lékárnickém řetězci.
  3. Cena.
  4. Žádné vedlejší účinky.
  5. Žádné předávkování.
  1. Nenalezl.

V lékárenské síti existuje mnoho různých prebiotik, probiotik, které jsou schopny normalizovat střevní flóru. Někdy se ale někteří nehodí. Závisí to na individuálních vlastnostech každého organismu. Nejprve jsem o této drogě slyšel, nebo ji spíše viděl, v reklamě v televizi.

Protože není spojován jako lék, ale jako přísada do jídla, rozhodl jsem se to vyzkoušet. Celkový dojem byl jen dobrý. Opravdu pomáhá normalizovat zdraví střev.

Pak jsem si koupil tento lék, když jsem měl problémy s gastrointestinálním traktem. A v tomto případě udělal vynikající hodnocení. Již po 1 dni přijetí byly výsledky.
Koupil jsem to několikrát, když jsem měl bolest v krku. Protože byla předepsána antibiotika. Lék lze také použít v těchto případech. Přestože jsem pro sebe našel jiné drogy, ale na rozdíl od nich se ukázalo, že tato droga je demokratická za cenu.

Droga se doporučuje pro použití s ​​jídlem. Některé léky v této kategorii se užívají odděleně od jídla. V tomto případě však bactistatin přispívá k příznivému vývoji mikroflóry a vstřebávání potravin.

Prodává se bactistatin v lepenkových obalech.

Abyste pochopili, v jakých případech je třeba použít, je třeba se řídit pokyny. Není velká. Informace jsou shrnuty v rámečku.

Uvnitř krabice jsou dva puchýře.

Každá z nich obsahuje 10 tobolek. Pohodlné tobolky.

Pokyny podrobně popisují oblast možného použití bactistatinu. Je vidět, že pomáhá zlepšovat celý gastrointestinální trakt, a to nejen v oblasti tlustého střeva. Používá se pro dysbiózu.

Mimochodem, pokud se chcete podrobněji seznámit s těmito produkty, stačí naskenovat kód uvedený na krabici pomocí čtečky QR kódu a stránka věnovaná této drogě se načte za vás..

Recenze Bactistatin

Hodnotit Bactistatin

Nové recenze

Funguje.

Pokud jsou potřeba prebiotika, kupuji pouze bactistatin!

hodně pomohl

účinný

Antibiotikum + Bactistatin, jinak nic.

komplexní produkt se složitou akcí

Účinný doplněk stravy

Dobrý lék

Řešení problému problémové pleti.

Zvládnutí syndromu dráždivého střeva

Po užití silných drog nebo antibiotik - jen spasení

Moje střevo (stejně jako u většiny lidí) je velmi citlivé na různé typy drog. Léčba ošetření je vždy doprovázena nevolností, křečemi, strašným nadýmáním a plyny, nepříjemnými svačinkami z brambor a.

To jsou všechny důsledky dysbakteriózy. Pokusil jsem se tento problém vyřešit různými způsoby, ale žádný z nich neprokázal výsledek. Problémy v té době byly otupené, ale obecně byla situace stejná.

Po antibiotikách mu pomohl neuvěřitelně

Neuvěřitelně si to po užívání antibiotik

Minulé zimy jsem šel do místnosti. Nic nepředstíralo potíže, ale kal byl vytáhnut téměř měsíc a pokusil se uprchnout za pomoci antibiotik. To, že jsem se při léčbě s nimi cítil dobře, není co říci. Zdá se, že můj organismus mi začal signalizovat, že to nebyl konec příběhu. Byl jsem ze mě neustále nemocný. Přečtěte si recenzi

Pomáhá podporovat tělo po dovolené a rodinném jídle

Po oslavách a rodinných nápojích vám pomůže udržet vaši organizaci

Baktistatin se pro sebe poměrně nedávno otevřel, ale do mé lékárnické skříňky se stále vrhal. Tyto malé podivuhodné tobolky nebyly ode mě nikdy odstraněny, kde nemohly být opraveny jiné léky. Poprvé jsem to zkusil po Novém roce. Mastné uspokojení jídla a malé množství alkoholu vedlo k tomu, že trouba začala bolet a začala. Přečtěte si recenzi

Psoriáza znatelně ustoupila

Jsem majitelem takové nepříjemné nemoci, jako malby. Kromě problémů s pokožkou dochází také k obecnému zhoršení pocitu, slabosti, problémům se střevy. Je zřejmé, že s projevy nemoci jsem dlouho rezignoval, ale je nutné udržet celkový stav.

S Baktistatinem jsem se seznámil během obvyklého průběhu léčby. Lékař mi poradil, abych vypil kurs prebiotik k odstranění dysbakteriózy. Řekl, že to pomůže snáze vykonat cvičení. Moje máma radila. Přečtěte si recenzi

Zotavení po dlouhém běhu antibiotik zmizí

Po léčbě antibiotiky jsem zahájil kurz Bactistinu. Na konci podzimu jsem skupinu zvedl a léčil ji. Výsledkem bylo, že jsem antibiotika užíval v kombinaci s jinými léky, takže podruhé v žáru agónie.

Po jídle mě pravidelně zvracel, chuť byla pryč, neustálé nadýmání a pocit žaludku. Přečtěte si recenzi

Po létě čistím žaludek

Po létě čistím žaludek

Již třetí rok používám PP programy a pravidelně čistím žaludek. Během této doby jsem byl nemocný jen čas, ale do té doby jsem musel trávit asi pět hodin.

K čištění žaludku tradičně používám Bactistin. Piju kuře ve dvou kapslích po dobu dvou týdnů

Účinkem je vědět o sobě - ​​snížit nadýmání. Letos jsem pil. Přečtěte si recenzi

Lázně pro zvracení a průjem

Šli jsme do rodiny jako rodina a já, jako rozumná matka, jsem pečlivě kontroloval výživu dětí. Výsledkem je, že celá rodina skvěle přetéká odpočinkem, bez otravy.

Ale problém přišel odněkud nečekaný. Ráno jsme se koupili a šli domů. Po obědě u starého syna začal povot a diapea.

To bylo výsledkem přehřátí. Takže náš terapeut řekl. Předepsali jsme potřebné léky a vstoupili jsme. Přečtěte si recenzi

Zachrání můj vzhled a způsobí, že se cítím dobře

Je to běžný fakt pro ženy: pokud chcete vypadat dobře, nežvýkejte nic. Tento jednoduchý princip bohužel ne vždy dodržujeme..

Po jídle rychlého občerstvení nebo nějaké neužitečné dobrotě na mém obličeji se najednou objevují zvláštnosti, tuky v očích, akné a hořící úhoři.

Když už mluvíme o obecném stavu v takových okamžicích, chcete si všimnout otoku střeva, močení a bolesti v žaludku, obecné podvýživy. Přečtěte si recenzi

Bactistatin - recenze

Záchrana

Recenze: Opravdu jsem chtěl zhubnout před mořem. Nebyl jsem na přísné stravě. Chytrý člověk se takhle na sebe pravděpodobně nebude posmívat. Ztratil jsem tři kilogramy a dostal jsem dysbakteriózu a velký žaludek. Teď si myslím, že nestály za takové oběti, ale co dělat. Teď jen zacházet. Předepsali mi bactistatin. Složení na mě zapůsobilo - přírodní ingredience, které mu dávají právo být nazýván doplňkem stravy. Lék je v kapslích, nemusí být uchováván v lednici. Nosím to s sebou, je vhodné pít, není nutné být doma. … Přečtěte si více

Pomáhal s otravou

Výhody: Pomáhá rychle a dobře, není drahé.

Posudek: Doktoři nám předepisovali mou dceru po otravě. Droga pomohla dobře, zlepšení je okamžitě patrné. Práce žaludku se rychle vrátila do normálu. Cena není vysoká, což nemohlo, ale prosím. Nyní je vždy k dispozici lékárnička. A moje dcera nezanedbává domácí jídlo..

Dobrý lék

Výhody: Rychle a efektivně pomáhá, není drahé.

Nevýhody: Nenalezeno.

Recenze: Díky bactistatinu rychle prošla i gastritida mého manžela. Doktor nás předepsal, byli jsme překvapeni nízkou cenou a poté také takovou účinností. Netrvalo to dlouho. Ale z hlediska účinnosti to povede k drahým lékům. Teď je tu vždy domov, někdy piju, když mi žaludek není v pořádku.

Účinný lék

Recenze: Viděl antibiotika. Myslel jsem si, že antibiotika by měla být opilá pouze 5 dní, takže je možné se zbavit probiotik. Můj, samozřejmě, dohled, ale lékař je také nepředepisoval. Výsledkem je dysbióza. Musel jsem pít bactistatin po dobu 3 týdnů. Naštěstí pomohl. Doporučit.

Vynikající lék

Recenze: Moje gastritida se zhoršila. Z mých studentských let jsem na něj zapomněl, ale znovu jsem to dostal. Gastroenterolog předepsal bactistatin, dietu a omeprazol. Po měsíci léčby se vše zotavilo. Byl jsem překvapen. Od poslední doby jsem byl léčen mnohem déle, i když bez probiotik. Dříve jsem se setkal pouze s bifidumbakterinem, jedná se o směs v ampulích, která musí být naředěna vodou a opíjena třikrát denně a navíc uložena v lednici. A tady je nová generace prebiotik. Ošetřují a odstraňují toxiny a jsou v kapslích a p... Přečíst více

Tři v jednom

Výhody: Odstraňuje nepříjemné věci a upravuje střeva.

Nevýhody: Nenalezeno.

Recenze: Bactistatin jsem potkal během dovolené strávené na našem jihu, přesněji v Divnomorsku. Tolley byl otráven celou rodinou, nebo si vzali hůl. Lékárna radí Baktistatinu, protože nejen obnovuje mikroflóru, ale také obsahuje sorbent, to je přesně to, co je třeba během průjmu a zvracení. Zeolit ​​- sorbent přírodního původu ve složení Bactistatin působí takto: snižuje intoxikaci různých druhů, včetně otravy jídlem, odstraňuje alergie... Přečíst více

Recenze Baktistatin v kategorii Léky.
Pro tuto položku můžete napsat recenzi nebo přidat novou položku, která ještě není na webu, a napsat recenzi.

Použití materiálů stránek je bez písemného souhlasu správy zakázáno.

Bactistatin ®: recenze

Oficiální stránky společnosti RLS ®. Home Encyklopedie léčiv a farmaceutického sortimentu zboží ruského internetu. Adresář léčiv Rlsnet.ru poskytuje uživatelům přístup k pokynům, cenám a popisům léčivých přípravků, potravinových doplňků, zdravotnických prostředků, zdravotnických prostředků a dalšího zboží. Farmakologická referenční kniha obsahuje informace o složení a formě uvolňování, farmakologickém působení, indikacích pro použití, kontraindikacích, vedlejších účincích, lékových interakcích, způsobu podávání léčiva, farmaceutických společnostech. Příručka léčivých přípravků obsahuje ceny léčivých přípravků a farmaceutických výrobků na trhu v Moskvě a dalších městech Ruska.

Je zakázáno přenášet, kopírovat a distribuovat informace bez souhlasu LLC "RLS-Patent" LLC.
Při citování informačních materiálů zveřejněných na stránkách webu www.rlsnet.ru je nutný odkaz na zdroj informací.

Mnoho dalších zajímavých věcí

© REGISTRACE LÉČIVÝCH PŘÍPRAVKŮ RUSSIA ® RLS ®, 2000–2020.

Všechna práva vyhrazena.

Komerční použití materiálů není povoleno.

Informace určené pro zdravotnické pracovníky.

Recenze BACTISTATIN

Recenze BACTISTATIN

  • Stěžujte si na recenzi
  • Sdílet recenzi
  • Stránka s recenzemi
  • Stěžujte si na recenzi
  • Sdílet recenzi
  • Stránka s recenzemi
  • Stěžujte si na recenzi
  • Sdílet recenzi
  • Stránka s recenzemi
  • Stěžujte si na recenzi
  • Sdílet recenzi
  • Stránka s recenzemi
  • Stěžujte si na recenzi
  • Sdílet recenzi
  • Stránka s recenzemi
  • Stěžujte si na recenzi
  • Sdílet recenzi
  • Stránka s recenzemi
  • Stěžujte si na recenzi
  • Sdílet recenzi
  • Stránka s recenzemi
  • Stěžujte si na recenzi
  • Sdílet recenzi
  • Stránka s recenzemi
  • Stěžujte si na recenzi
  • Sdílet recenzi
  • Stránka s recenzemi
  • Stěžujte si na recenzi
  • Sdílet recenzi
  • Stránka s recenzemi
  • Stěžujte si na recenzi
  • Sdílet recenzi
  • Stránka s recenzemi

Ceny BAKTISTATINU v lékárnách

viz také

KOMPLEXNÍ RASTLINNÝ KOMPLEX OM-X

BACTOBLIS

ALFLOREX

ENTEROGERMINA FORTE

LACTOBIF

LACTOSHTAD PLUS

Instrukce BACTISTATIN

Články

Jak si vyrobit probiotika doma

Mikrobiota, probiotika, domácí recepty, fermentace

Je kefír tak užitečný, jak se říká?

Kefir, probiotika, Lactobacillus, Dysbacteriosis

Bactoblis: spolehlivá ochrana zdraví dítěte

Probiotika, dětská onemocnění, infekční choroby

Jogurt nebo kefír: což je zdravější?

Jogurt, Kefír, kvasnice, probiotika

Jak jíst na antibiotikách?

Antibiotika, probiotika, prebiotika, vitamíny, nevolnost

Bactistatin

  • Datum kontroly: 27-03-2018 14:53
  • Autor: Panda
  • Staňte se zástupcem
  • Datum kontroly: 28-05-2018 10:53
  • Autor: kattyy
  • Staňte se zástupcem
  • Datum kontroly: 08-06-2018 17:26
  • Autor: Irina
  • Staňte se zástupcem

Otzovichka.ru - 100% skutečné recenze zboží a služeb

Pro komunikaci s administrací: [email protected]

Administrace neodpovídá za obsah recenzí.
Kopírování textů stránek je povoleno pouze s aktivním odkazem na zdroj.


Následující Článek
Belching - nedostatek kultury nebo nemoci